onsdag 17 juni 2009

Hej igen! Det har verkar ju funka, nice!
Idag var jag och Mia pa en fotomarknad i vastra Peking, utmed 4:de ringvagen. Vilket stalle! Jag var i himlen! Vi kopte 2 st ljustalt, ett till mig och ett till foretaget, som jag ska anvanda nu i veckan nar jag ska fota. De kostade bara 95 spann efter lite prutning! I Sverige kostar de 1895:-. Det ar inte klokt. Och sa kopte jag en reflexskarm, ca 50x50 for 30:-, helt overkomligt tycker jag... :)

Sedan akte jag till Himmelska Fridens torg och fotade llite manniskor. Hade det inte varit for faktumet att jag inte kan logga in pa bloggen harifran Kina och darfor inte heller kan ladda upp bilder hade ni kanske fatt se! Det far vanta tills jag kommer hem.
Ikvall at jag och Mia sushi fran den lokala japanska mataffaren, sa gott! Nu blir det te!
Imorgon ska jag borja fota produkt bilder till foretaget, ska bli kul!
Xxx

tisdag 16 juni 2009

Hej!
Nu har jag nog lyckats komma runt de kinesiska blockeringarna! Jag kan alltsa inte logga in pa bloggen "den normala vagen", utan har hittat ett hjalpmedel pa natet... Vi far val se om det funkar.

Men jag mar bra iaf, idag regnar och askar det har. Det ar jattemycket smog ocksa, det ar ett konstigt morkt, gul-liknande ljus over staden... Jag ska forsoka ta en bild med mobilen. Just nu sitter jag pa kontoret med Mia och jag gor research infor fotandet pa torsdag. Det ska bli kul att satta igang med det.
Vi hors!
Kram

tisdag 2 juni 2009

Idag bär det av..!

Idag åker jag till Kina! Jag har drabbats av resfeber light, men hoppas allt kommer att gå bra. Det känns ju lite olustigt att flyga efter den tragiska flygolyckan igår, men samtidigt har jag väl oddsen på min sida...
Jag har redan planerat vilka filmer jag ska se på planet och hoppas att jag kan sova några timmar också... Jag landar i Kina runt 09.00 på onsdag morgon (03.00 sv. tid) och hör av mig när jag kommit fram!

Puss puss!

måndag 1 juni 2009

Alva




Eftersom jag kommer sakna min lilla brorsdotter Alva väldigt väldigt mycket, tänkte jag lägga upp några bilder på henne som jag tog i fredags när vi "gick en liten sväng" som hon sa. Hon är så bedårande söt och klok. Jag träffar henne ofta och det kommer kännas konstigt att inte se henne på 4 långa veckor.



Nystart # 2

Ok, då ska vi se om jag kan kicka igång bloggandet igen...

Jag tänkte att jag kanske skulle skriva om min resa till Kina som går av stapeln imorgon och hur det går för mig där. Mest kanske för familjen, men alla som intresserade är väkomna att läsa förstås.

Jag ska vara i Peking i en månad och hälsa på min kusin Mia och hennes familj. Jag ska även ha lite praktik på det inredningsföretag hon är involverad i. Det ska bli så spännade! Jag var i Peking för 7 år sen och det ska bli kul att se hur staden har förändrats.
Jag är lite nervös för flygresan, men jag borde vara van efter alla gånger jag flög mellan Sverige och London när jag bodde där. Det får bli lite rödvin och sen kan jag förhoppningsvis sova...