måndag 9 november 2009

Ny vecka - ny update

Då var det måndag igen då, härligt!
Är ledig idag för jag ska fota en grej på Friskis senare, vi ska försöka visa vad man gör med alla olika saker som finns i gymmet, kettlebells och bosu-bollen bl.a...

Jag tog det ganska lugnt i helgen, var helt knockad i fredags efter en vecka på en förskola där det var nåt fel på personalsidan. De ville att jag skulle vara där denna vecka också, men jag sa att jag inte kunde. Fick en liten klump i magen när jag gick därifrån, fick dåligt samvete gentemot barnen, de stackarna får träffa nya vikarier varje vecka. Jag fick aldrig chansen att berätta för rektorn om hur det stod till, men jag har pratat med vikariepoolen, så de vet allt. Hoppas de tar tag i detta eftersom rektorn mest verkar blunda för problemen.

Så jag sov länge i lördags, gjorde några ärenden med mamma, sen var jag på gymmet. Fikade sedan med A & N och sedan åkte jag hem.
Igår var det ju fars dag och det firades som vanligt hemma hos farmor och farfar. Vi drack kaffe och åt tårta, sedan började farmor laga mat och ville att vi skulle stanna och äta. Farmors mat säger man inte nej till, så vi stannade ett tag till. Hennes mat är helt underbar!
Sedan blev jag avsläppt hos mamma, åt lite mer söndagsmiddag och mer tårta... Very bad.

Nu sitter jag här och ska snart börja jobba med några bilder till Friskis. Äter Skittles som jag beställde när A & D var i London förra veckan. Så jäkla gott!
Vet inte hur det blir med min London-resa dock... Gjorde en London-budget igår och jag vet inte om jag kommer ha råd, trist! jag ska försöka sälja lite grejer på Tradera så kanske det kan lösa sig! Fingers crossed!